Джъстин Бийбър, който страда от парализа на лицето, отново отмени свои концерти

  • 07 септември 2022 13:39

  • 3350
  • 0
Джъстин Бийбър, който страда от парализа на лицето, отново отмени свои концерти
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Канадският певец Джъстин Бийбър, който разкри през юни, че страда от частична парализа на лицето, оповести, че отново прекъсва световното си концертно турне, предаде Франс прес.

В началото на юни 28-годишният изпълнител съобщи в Инстаграм, че страда от синдром на Рамзи Хънт - рядко неврологично заболяване, което парализира едната страна на лицето и се причинява от повторно активиране на вируса на варицела или херпес зостер.

Тогава Джъстин Бийбър прекъсна турнето си "Justice World Tour" за няколко седмици, преди да се завърне на сцената в Европа и наскоро на големия фестивал Рок в Рио в Бразилия.

Джъстин Бийбър отмени концерти заради пареза на лицето

"Този уикенд дадох всичко от себе си за бразилците, но когато напуснах сцената, бях изтощен и осъзнах, че здравето ми трябва да бъде приоритет", написа той в профила си в Инстаграм.

"Така че ще си взема почивка от турнето, засега... Нещата ще се оправят, но трябва да си почина, за да се почувствам по-добре", продължи изпълнителят на хита "Peaches", без да посочва дата за подновяване на концертите, които трябваше да изнесе до март следващата година.

Световното му турне "Justice World Tour" беше внезапно прекъснато през юни в Ню Йорк, а след това бяха отменени няколко концерта в САЩ и Канада.

Джъстин Бийбър показва първи признаци на възстановяване от лицевата пареза

Световната концертна обиколка на Джъстин Бийбър, която може да не бъде подновена, вече беше отлагана на два пъти заради пандемията от КОВИД-19.

Канадецът беше номиниран в осем категории за тазгодишните награди "Грами" през април, но не спечели нито едно отличие. В досегашната си кариера Бийбър е получил две "грамофончета".

Джъстин Бийбър: Вярата в Исус ме спасява

Освен парализа на лицевия нерв, синдромът на Рамзи Хънт (открит през 1907 г. от американски невролог, на чието име е наречен) причинява кожен обрив, засягащ ухото или устата, допълва БТА.

Последвайте канала на

Весела Найденова
3350 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини