Освиркаха Мадона в Дубай

  • 04 юни 2012 11:59

  • 1267
  • 1
Освиркаха Мадона в Дубай
© Getty Images

Поп иконата МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо беше посрещната с освирквания на последния си концерт в Обединените арабски емирства, част от стартиралото преди дни световно турне, съобщи Contactmusic.com.

Повод за възмущението на феновете ѝ, платили, за да видят любимката си, стана прекалено голямото ѝ закъснение.

Певицата излезе на сцената в Дубай с 90 минути закъснение, които бяха изнервили до краен предел дошлата с желание за забавление публика, пише inews.bg.

Не стана ясно и каква е причината за появата с час и половина по-късно.

По план МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо трябва да изпълни още един концерт в Дубай на 5 юни.

Тя стартира турнето си MDNA със силен концерт в Израел. Предстои ѝ да мине през Европа и Северна и Южна Америка, преди да завърши турнето си в Австралия в началото на 2013 г.

С нея на турнето са дъщеря ѝ Лурдес, която се грижи за костюмите, както и 11-годишният ѝ син Роко Ричи, който дори се появява на сцената, за да танцува брейк и да пее.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1267 1

Коментари 1

Добави коментар
:)

2012.06.10 | 10:03

1
Лурдес и Роко Ричи ха-ха-ха не мога да спра :))) това да не са кученцата на MDNA. И тея помиари ще управляват света след като си отиде на онзи свят Мадона с широко отворените краци или може да я поддържат жива с помощ на техниката, но и в двата случая господ да ни е на помощ! Дано парите на тези кухи лейки не бъдат използвани за лоши цели ама надали.

Добави коментар

Водещи новини