Шинейд О'Конър се оттегля от музикалната сцена

07 юни 2021 13:16

Шинейд О'Конър се оттегля от музикалната сцена
© Getty Images/Guliver
461 2

Певицата Шинейд О'Конър се оттегля от музикалната сцена. Това обяви тя в серия от постове в Туитър, съобщи Контактмюзик.

54-годишната певица взела решението, тъй като се чувствала "изморена". Според нея е настъпил идеалният момент, за да сложи край на музикалната си кариера.

В Туитър Шинейд О'Конър потвърждава също, че предстоящият албум "No Veteran Dies Alone" ще бъде последен в кариерата ѝ.

Шиниъд O'Конър призна за връзка с много по-възрастен от нея свещеник

"Това не е тъжна новина Това е изключително красива новина. Един войник знае кога трябва да се оттегли. Това пътуване продължи 40 години. Време е да спра и да сбъдна други свои мечти", написа певицата, придобила световна слава с кавъра на песента на Принс "Nothing Compares 2 U".

Наскоро издателството "Хотън Мифин Харкорт Букс енд Мидия" пусна в продажба автобиографичната книга на Шинейд О'Конър "Спомени". Тя е "откровение" за живота на носителката на "Грами" - от ранното й детство в Дъблин до триумфите като излизането на песента "Nothing Compares 2 U'' и битката й с психическото заболяване.

Шиниъд O'Конър прие исляма и е горда с това (видео)

Последният албум на Шинейд О'Конър се очаква да излезе през 2022 г., допълва БТА.

Novini.bg
461 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
папата

2021.06.08 | 06:05

2
да тръгнеш срещу папата явно не става от теб добър християнин ПОДВЕЖДАЩО е че има връзка със свещеник редно е да се каже това равин ли е или мюфтия А и на 54 тя отдавна си е изпяла песните за 40 г като знаем че певците стават милионери за 2 или 3 години
ИРА

2021.06.07 | 13:53

1
Най-накрая

Добави коментар

Водещи новини