Васил Найденов триумфира в Слънчев бряг

За трета поредна година Васил Найденов изнесе бутиков спектакъл на морския бряг.

На 11 август, точно в полунощ, най-обичаният български певец излезе на сцената на Bedroom beach, за да изпълни своите незабравими хитове. Това бе първата голяма изява на звездата след няколко месечна пауза. Още в самото начало на своя концерт той не скри вълнението си, че отново е пред публика: „Господи, понякога искам да виждам само вас, защото само с вас се чувствам жив! Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен... Защото старата любов ръжда не хваща. Обичайте се и вие, не изпускайте своя влак, не изпускайте любовта. Гонете я! Бъдете високо - заслужава си!

Шоуто продължи над 2 часа и включваше най-големите шлагери на звездата. Заедно с Васил Найденов на сцената бяха едни от най-талантливите български музиканти, с които буквално взривиха публиката. Тя от своя страна засвидетелства любовта си към изпълнителя, като го извика цели 6 пъти на бис. Изненадващо певецът обяви, че посвещава този концерт на легендарната Леа Иванова и благодари на публиката затова, че слуша и подкрепя българската музика.

Кулминацията на вечерта бе изпълнението на песента „Стари мой приятелю“, която певецът изпълнява в дует с Лили Иванова. С насълзени очи Васил Найденов се раздели с публиката, а за финал я помоли никога да не забравя думите му: "Най хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота."

Коментари

 1. 2020.08.12 | 18:59
  Беше невероятно изживяване!
 2. 2020.08.12 | 14:28
  Помня Васко като младо момче как инпровизирано свири на пияно отново в слънчев бряг в хотел анфора. Васко е прекрасен пианис ако не знаете
  1. 2020.08.12 | 16:25
   Пич, може ли така,бе.....с правописа, де....
  2. 2020.08.12 | 16:08
   в 8-ми клас!!!!
 3. 2020.08.12 | 16:07
  триумфира????!!!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Музика

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет