Кои песни слуша Барак Обама това лято?

  • 25 август 2019 14:31

  • 638
  • 2
Кои песни слуша Барак Обама това лято?
© Getty Images/Guliver (архив)

Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият това лято слуша "всичко" - от Дрейк и Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, до "Стийли Дан" и Франк Синатра, съобщи Асошиейтед прес.

Бившият американски президент определи лятната си плейлиста като "нещо ново, нещо старо, нещо бързо, нещо бавно". Той разпространи в Туитър заглавията на 44 песни, които слушат напоследък със съпругата му Мишел. Сред тях са "Too Good" на Дрейк, "Reelin' in the Years" на "Стийли Дан" и класиката на Синатра "I've Got You Under My Skin."

Други предпочитани песни на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият са "MOOD 4 EVA" от "Цар Лъв" с Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, и Джей-Зи, както и "Brown Eyed Girl" на Ван Морисън и "Drift Away" на Доби Грей.

Миналата седмица Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият сподели кои книги чете през лятото. Сред тях са "Момчетата от Никел" на Колсън Уайтхед, "Вълци" на Хилари Мантел и събраните съчинения на нобелистката Тони Морисън, която почина на 12 август.

Последвайте канала на

БТА
638 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Дреме ми на патока ДОНАЛД

2019.08.29 | 14:34

2

Кво ми пука на хоя кво слуша тая черна гнида????????????

Бай ХоЙ

2019.08.25 | 17:15

1

Все тая какво длуша ушатата маймунс.

Добави коментар

Водещи новини