Лили Иванова: Моите фенове поддържат формата ми

Никога в живота си не лъжа! Аз съм винаги във форма. Моята форма се поддържа от моите почитатели, моята публика. Това ме радва и стимулира, каза Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи пред БНТ.

"Навсякъде публиката е еднаква. Тя посреща по невероятен начин. Аз съм смел човек и обичам да изненадвам. Знам какво мога и трябва да направя. Човек трябва да знае накъде е тръгнал. Ако някой си въобразява, че може сам да постигне своите успехи, много се лъже. Моите успехи съм ги постигнала благодарение на моите автори и моята публика. Човек сам не може да направи нищо", убедена е примата на българската популярна музика.

"Поуката не е напред, тя е назад – от твоите грешки. Аз обичам да се уча и да ме учат. Не смятам, че съм най-великата в света. Аз съм правила много грешки и не съм застрахована да правя и за в бъдеще. Но много се старая да не правя грешки", признава Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи.

Зведата разкри кой според нея е най-великият артист. "По-голям фаворит от Георги Парцалев не съм имала в живота си", сподели тя.

 

Коментари

 1. 2019.04.29 | 21:22

  Не знам защо са ми изтрили коментара,но пак ще го напиша
  Тази винаги и само за пари говори...Много ми е неприятна,фалшива бабичка ..

 2. 2019.04.29 | 00:31

  твоите фенове, вуйне, не могат да си позволят прескъпите ти билети....не се нахрани , пералня комунистическа....

 3. 2019.04.28 | 20:30

  Глупендер, имаш ли завършен първи клас? Неграмотник.

 4. 2019.04.28 | 16:16

  Този скрибуцащ урод от дни непрекъснато цапа нета със съобщения. Да не прави концерт? Нейните почитатели, предвид възрастта им, не ползват интернет, защо тогава бабашкерата тормози нормалните хора???

  1. 2019.04.28 | 18:44

   Иване,знам,че се боцкаш отзад.Сигурен съм,че ти харесва,но не ни го натрапвай,педалче малко

 5. 2019.04.28 | 18:37

  Склефера Лили била в форма хахахахаха абе бабиер скри се злобна гнусна и не лице приятна без грим си мумията се завръща кви фенове ма жалка карикатура на 89 годинк смръдлек!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Музика

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет