Cypress Hill с концерт в София през юни

Рап легендите Cypress Hill идват за концерт в София на 24 юни в зала „Универсиада”. Страната ни е спирка от турнето на бандата, на което ще представят новия си албум „Elephants on Acid”, който излезе през 2018 г. след осемгодишно затишие, съобщава БТВ.

Турнето им вече започна с концерти в САЩ и ще продължи с участия в Германия, Гърция, Унгария, Финландия, Холандия, Русия, Франция, Люксембург и Великобритания. За радост на родните фенове включиха и България в европейската си обиколка.

Легендарните американци заемат свое собствено място в света на музиката. Сред най-известните им парчета са „Insane in the Brain“, „I Wanna Get High“, „Tequila Sunrise“, „How I Could Just Kill a Man“, „I'm Not Goin 'Like That“, „Throw Your Set in the Air“, „Dr. Greenthumb“.

Cypress Hill са новатори в музиката и смело смесват хип-хоп с рок звучене. Дебютният им едноименен албум е издаден на 13 август 1991 г. и достига двоен платинен статус в САЩ с продажби над 2 милиона копия. „Black Sunday” излиза две години по-късно и придобива троен платинен статут като бележи над 3,4 милиона продажби.

През годините те продават над 20 милиона копия по цял свят. Номинирани са за наградите „Грами” три поредни пъти. През 2019 г. дори получават и своя златна звезда на холивудската Алея на славата.

Билетите за концерта на Cypress Hill в София са вече в продажба на цени от 65 лв., 72 лв., 82 лв., както и VIP пропуски за централната ложа на залата с отделен вход на цени от 102 лв.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Музика

още

Анкета

Настроихте ли се на есенна вълна?

Настроихте ли се на есенна вълна?

Избрано от Интернет