Мадона подготвя турне

  • 17 януари 2019 18:28

  • 719
  • 0
Мадона подготвя турне
© Getty Images

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо се готви да тръгне на турне в края на 2019 г. след тригодишна пауза, съобщи в. "Сън".

Легендарната певица, която е на 60 години, няма да пожали средства за шоуто. Тя подготвя спектакъл с пиротехника и обичайните многобройни танцьори, както и "смайващи костюми".

"Тя е голяма професионалистка и винаги прави страхотно шоу. Това ще са най-търсените билети" - каза човек от обкръжението й.

В програмата ще са нови песни и някои от най-големите хитове на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо. Тя планира да издаде 14-ия си студиен албум тази година.

Предишният албум на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо "Rebel Heart" излезе през 2015 г.

През октомври миналата година МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо потвърди, че работи върху 14-ия си студиен албум. Тя призна, че не може да спре да създава музика. Говорейки за козметичните си линии, звездата каза: "Да, между спрейовете с розова вода и серумите, всъщност създавам и музика. Не мога да се откажа от професията си", заяви Кралицата на попа пред сп. "Уиминс уеър дейли".

Предишното турне на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо "Rebel Heart" беше от септември 2015 г. до март 2016 г. За него тя изнесе 82 концерта.

Последвайте канала на

БТА
719 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини