Новият албум на Мадона ще бъде с португалски привкус

  • 02 август 2018 08:43

  • 1160
  • 1
Новият албум на Мадона ще бъде с португалски привкус
© Getty Images/Guliver

Новият албум на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо ще бъде повлиян от португалската музика и в записите му ще бъдат включени португалски музиканти, съобщава Контактмюзик.

Тавата се очаква да излезе до края на годината. Последният албум на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо "Rebel Heart" бе издаден през 2015 година.

Кралицата на попмузиката довери, че работи по новия си проект в Лисабон с местни музиканти. МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо живее в португалската столица, откакто 12-годишният й син Дейвид бе приет в детската футболна школа на "Бенфика".

Поп примата ще навърши 60 години през месец август. В новия й 14-и албум ще фигурират някои скандални парчета. В "Risky places" ще стане дума за опасните места, в които звездата би си фантазирала да прави секс. Сред тях са игрище за голф, църква, мазето на баща й, гробище и спалнята на рапъра Кендрик Ламар.

Последвайте канала на

БТА
1160 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.08.02 | 10:01

1
тая женица е толкова жалка...

Добави коментар

Водещи новини