Милко Калайджиев стопанисва язовир

  • 09 февруари 2012 18:01

  • 3333
  • 0
Милко Калайджиев стопанисва язовир
© Интернет

Милко Калайджиев известен като изпълнител на най-бесните кючеци, притежава водоем именно в най-критичната точка на бедствието – Хасковска област – разкрива „Уикенд”.

Мустакатият певец мълчи за това как точно се е сдобил с концесия за язовира и какво разбира от тази дейност. Според мълвата в региона Милко бил доста близък на местните управници, които веселил по банкети.

Без конкурс, на принципа „наш човек”, Калайджиев взел концесията. Според запознати той плащал повече от символична сума – нещо от порядъка на 1000 лв на година. Пари, които си връща за няколко дни, а язовирът е цели 33 декра.

„Да ви кажа честно, не съм спечелил кой знае какво. От 2 години го държа, синът на Нончо Воденичаров, бог да го прости, ми помогна да го взема. 200 страници документация попълвах” – обяснява се Калайджиев. Иначе изпълнителят демонстрира загриженост. Обезпокоен от бедственото положение в Хасковска област, той твърди, че ежеминутно следи ситуацията с язовира си, който се намира в засегнатия район.

Водоемът на фолкпевеца е разположен над село Мезек, което е на няколко километра от Свиленград и е известно с винарската си изба. Чалга изпълнителят е спокоен, защото няма опасност язовирът му да прелее. Милко все пак продължава внимателно да следи нивото на водата.

Последвайте канала на

3333 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини