Джеси Джей губи модния дуел срещу Адел с гащи

  • 13 януари 2012 16:53

  • 2168
  • 0
Джеси Джей губи модния дуел срещу Адел с гащи
© Интернет

Музикалните звезди Джеси Джей и Адел ще се състезават коя е "най-успешната британска изпълнителка" в класацията на британските награди.

Изглежда обаче битката между двете засега води Адел, след като Джеси Джей показа бельото си и липса на вкус пред хотел „Савой" в Лондон, пише „Дейли мейл".

В британската столица папараци забелязали, че Адел вече печели модния дуел срещу съперничката си. 23-годишната изпълнителка се появила с изкуствена фризура и фалшив тен. Джесика Елън Корниш, както е истинското й име, носела прозираща дълга рокля с огромни кръгли дупки - през тях се разкривали черните й бабешки гащи и сутиена й, критикува изданието.

Двете звезди са възпитанички на едно и също училище и дори са били в един клас. Те имат три номинации на церемонията по връчването на британските музикални награди тази година.

Известната с парчето Do It Like A Dude Джеси Джей е номинирана за "певица на годината", "най-добър пробив" и "сингъл на годината" с песента Price Tag, а Адел е с номинации за изпълнителка, сингъл и албум.

Адел, която е на 23 г., не е присъствала на церемонията, тъй като все още се възстановява след операция на гърлото. Тя беше изключително щастлива от номинациите си и изрази това в Twitter, като благодари на феновете си.

Джеси Джей също пусна коментар в социалната мрежа, но той беше насочен най-вече към критиките относно нейното облекло. По този повод тя пише: "Едно момиче не е това, което носи, а това, което знае."

Британските награди ще се проведат на 21 февруари.
 

Последвайте канала на

2168 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини