Джо Кокър разтанцува София

  • 29 май 2011 15:48

  • 912
  • 0
Джо Кокър разтанцува София
©

Почти два часа препълнената зала Фестивална беше завладяна от страстта, екстаза и огромното вълнение да чуеш и видиш на живо музиканти от световна класа – Джо Кокър и неговата уникална 8-членна банда.

Неповторимият глас на легендарния певец в комбинация със зашеметяващия професионализъм на неговите инструменталисти и безупречното изпълнение на някои от най-големите хитове на всички времена развълнуваха искрено фенове от четири поколения.

3-годишни деца съпреживяваха вълненията на своите родители от срещата с Джо Кокър.

Почти 45 години след началото на сценичната му кариера, за пореден път, вече и в България, стана ясно е, че публиката продължава да му отговаря със същата любов, преданост и голям респект, което самият певец уважи, като изпълни едни от най-обичаните си хитове: "Leave Your Hat On", "Unchain My Heart", "With a Little Help from My Friend", "Summer In The City", "Up Where We Belong", "When The Night Comes".

"You Are So Beautiful" провокира млад влюбен мъж от публиката да се обясни в любов на любимата си, като я покани на танц пред всички. Романтичната атмосфера бе подхранена и от нежния съпровод на акордеон при изпълнението на "N`oublies jamais".

Освен дългоочакваните хитове, феновете се насладиха и на "Hard Knocks" и "Unforgiven" от последния албум, "Hard Knocks", който излезе на 1 октомври 2010, от Sony Music/Virginia Records и на който е посветено това турне.

Българската публика имаше шанса да чуе и песни от цялата дискография на британския изпълнител, които са доста успешни, но не са били изпълнявани често на концерти: "Hitchcock Railway", "Feelin`Alright", "The Letter", "Bathroom Window".

Само седмица след като навърши 67 години, Джо Кокър демонстрира върхова форма.

Хилядите му почитатели в зала Фестивална не усетиха и следа от товара на милионите фенове, 45-годишната сценична дейност и 21 албума, които има зад гърба си – уникалният певец се наслаждаваше на шоуто като за първи път!

"София, България, благодаря! Бог да ви благослови! Ще се видим следващия път!" – с тези думи Джо Кокър се раздели с българската си публика, но само за този път, защото ни остави надеждата, че той няма да е последен...

 

912 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини