Излезе вторият посмъртен албум на Джако "Immortal"

  • 25 ноември 2011 16:29

  • 952
  • 1
Излезе вторият посмъртен албум на Джако "Immortal"
©

На музикалния пазар вече може да се намери най-новият албум с песни от творчеството на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, "Immortal".

Въпреки че миналата година излезе първият посмъртен албум "Michael", който включва неиздадени песни, се оказа, че има цяло състояние от неиздадени парчета, като не е ясно за колко албума ще стигне то.

Миналия месец стана ясно, че вторият албум ще излезе през ноември и ще включва нови материали и преработени версии на някои от най-големите му хитове.

"Immortal" се предлага в две различни издания - в луксозна версия на двоен компактдиск и лимитирано количество и в стандартна версия на единичен компактдиск, съобщават от "Вирджиния рекърдс".

След разрешение от компанията и наследниците на Краля на попа творческият екип зад "Immortal", начело с утвърдения музикален дизайнер и режисьор Кевин Антюнс, въвежда нов подход в обработването и преосмислянето на оригиналните записи на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на.

Албумът представя преработени версии на някои от най-големите му хитове и новооткрити записи, неиздавани до този момент, включително и алтернативна версия на хита "ABC" на Jackson 5 и записи на хор за песента "They Don`t Really Care About Us".

Проектът "Immortal" е музиката към спектакъла на "Cirque du Soleil", който започна през октомври световно турне, а следващата година ще посети и България.

Последвайте канала на

БТА
952 1

Коментари 1

Добави коментар

2011.11.26 | 10:42

1
утрепахте го и сега пълните гушите!

Добави коментар

Водещи новини