Михалис Xаджиянис пусна ВИП билети за концерта си в София

  • 03 септември 2015 16:53

  • 2842
  • 1
Михалис Xаджиянис пусна ВИП билети за концерта си в София
©

Кипърският изпълнител от гръцки произход Михалис Хаджиянис ще се изправи за първи път пред българската публика на 10 октомври. Интересът към концерта е огромен и въпреки че остава повече от месец до него, повечето места в Зала 1 на НДК са разпродадени.

Последният шанс на феновете да се докоснат до звездата са ограниченият брой ВИП билети, които организаторите пускат в продажба от днес. Пропуските са на цена 90 лв. и осигуряват най-добрите места в залата – точно пред сцената.


 

Поради големия интерес Михалис е решил да изпее всичките си най-големи хитове от 10-те албума зад гърба си. След 17 години на сцената кипърецът за първи път ще изнесе концерт в България и по всичко личи, че ще го направи пред пълна зала с най-големите му фенове.

На 10 октомври в зала 1 на НДК любителите на популярната гръцка музика и лиричните балади могат да се приготвят за една дълга нощ в компанията на създателя на най-слушаната гръцка песен у нас Den Fevgo.

Последните билети са в продажба в мрежата на EVENTIM, включително в билетен Център НДК и всички бензиностанции OMV.


 

За Михалис:
Михалис излиза на голямата европейска сцена още на 17, когато представя родния си Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис“. През следващите няколко години са белязани от изключително успешни и станали платинени албуми и абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър. През 2004 той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки.

От 2000 до 2009 Михалис получава над 30 награди само в Гърция, което го правят най-успешният изпълнител в страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 Михалис е поставен от FORBES на 22-ро място за най-влиятелните гърци. Михалис е автор на повечето си песни, сред които емблематичната му балада „De Fevgo“ (Няма да си тръгна), както и хитовете „То Kalokairi Mou” (Моето лято), "An Mou Tilefonouses” (Ако ми беше звъннала), както и песни на други гръцки изпълнители сред които и Despina Olympiou.

Последвайте канала на

Novini.bg
2842 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
STOP

2015.10.01 | 10:47

1
Стига сте ни заливали с чалга!

Добави коментар

Водещи новини