Ицо Хазарта пуска самостоятелно парче

  • 15 май 2014 14:14

  • 1606
  • 0
Ицо Хазарта пуска самостоятелно парче
© Булфото (архив)

Ицо Хазарта изненада феновете си като обяви през официалния сайт на лейбъла Facing The Sun, че пуска самостоятелно парче "Хип-хоп".

Клипът към пилотното парче от новия проект на Хазарта е и първото видео от серията "One Shot", продуциранa от FacingThe Sun, в която различни МС-та ще рапират, вървейки по улицата. Концепцията на клиповете е връщане към корените на хип-хопа. Режисьор на първите два клипа от серията ще бъде Валери Милев, снимал класики като „Бела жига” и „Ослушай се”, а следващите гости пред микрофона в новата поредица ще бъдат някои от най-големите имена в мейнстрийм и ъндъграграунд хип-хопа у нас.

Ицо Хазарта описа парчето си с думите: "От доста време исках да направя точно такава песен. Радвам се, че точно пилотният сингъл от проекта ми ще бъде и първият клип от поредицата ONE SHOT". Рапърът дебело подчерта, че този трак не променя позицията му на член на Ъпсурт.

Премиерата на „Хип-хоп” е планирана за 17 май, събота, в 16.00 часа в официалните канали на лейбъла Facing The Sun в сайтовете за видеосподеляне.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1606 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини