Коцето и Райна в шпионска интрига

  • 07 септември 2011 06:26

  • 3509
  • 0
Коцето и Райна в шпионска интрига
© Интернет

Райна спретна сочна интрига във „Фейсбук” покрай бившия си възлюбен Константин. В личния си профил македонското девойче намекна, че той я шпионира чрез трети лица.

След интервю пред столично издание Райна написа в личния си профил:„Аз усетих, че нещо не е наред, след като минути след интервюто ми се обади Коцето да ми показва с думите си, че знае къде съм била, какво съм отговаряла, на кого и прочие, явно не е било случайно и задаването на въпроси, предимно за него.

Но както и да е... За пореден път се убедих, че трябва да играеш мръсно, за да не си слагаш на сърце всички мръсотии, които ти поднася реалността”.Когато потърсихме Коцето за коментар, той остана доста учуден от случващото се.„Изненадан съм от това, което чувам. С Райна сме в прекрасни отношения и не знам какво я е накарало да напише тези думи.

Да, наистина се чухме въпросния ден. Доста преди интервюто си говорихме около половин час и на мен ми падна батерията. По-късно тя ми звънна и ми каза, че е била на интервю и аз се пошегувах, че пак за мен са я питали, пък и не ме интересува.

Тя ми разказа за въпросите и аз се съгласих с нея. Няма откъде аз да знам какво са я питали”, обясни изпълнителят на „Кажи ми”.Относно жлъчните писаници на Пилето във „Фейсбук”, Коцето отсече:”Искам да помоля момичето, което пише от името на Райна, да спре! Тази Райна, която пише там, е остра към колеги, медии, хора. Моята Райна, с която живях 6 години, е добра, мила и сърдечна.”

Последвайте канала на

3509 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини