T.I. излезе от затвора

  • 01 септември 2011 11:14

  • 2128
  • 0
T.I. излезе от затвора
© Getty Images

Рапърът T.I. бе освободен от затвора на 31 август, след почти година прекарана зад решетките, съобщава "Ройтерс".

Певецът не се забави и веднага сключи сделка за участие в риалити шоу.

T.I., чието истинско име е Слифърд Харис, бе осъден през октомври 2010 г. на 11 месеца затвор заради притежание на оръжие и наркотици. Това бе второто лишаване от свобода на звездата в рамките на последните три години.

Часове след като T.I. отново усети свободата, VH1 съобщи, че обединява усилия с 30-годишният носител на "Грами" за създаването на сериал с 10 епизода. Той ще проследи как рапърът се връща към нормалния си живот и как записва новия си албум. Излъчването на сериите ще започне на 5 декември.

"Зрителите винаги са харесвали T.I. и ние определено сме развълнувани да покажем следващата глава от неговия невероятен живот като изпълнител", обяви програмния директор на VH1 Джеф Олд.

Кариерата на T.I. започна още през 2001 г. Рапърът пожъна успех и като продуцент и актьор, благодарение на участието си във филма "Takers”.

Певецът бе арестуван през 2007 г. по обвинение в притежание на пистолет и то в деня, в който трябваше да се представи на Black Entertainment Television awards. По-късно той бе осъден на година затвор.

В края на 2010 г. T.I. наруши условията на изпитателния си срок, тъй като в колата му бяха открити наркотици. Ето защо той отново се озова в затвора.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2128 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини