Шиниъд О'Конър търси партньори за секс по интернет

  • 31 август 2011 17:32

  • 1876
  • 0
Шиниъд О'Конър търси партньори за секс по интернет
© интернет

Ексцентричната ирландска изпълнителка Шиниъд О'Конър направи неочаквано изявление на официалния си сайт.

В блога си тя споделя, че е толкова отчаяна от липсата на интимни преживявания в личния си живот и е отворена към онлайн предложения за секс, съобщи Huffington Post.

"Човекът, който поддържа сайта ми би ме посъветвал да посетя банята вместо да напиша това, но ще пренебрегна препоръките му. Положението е толкова зле, че вече плодовете и зеленчуците ми се виждат еротични. Никога преди не съм желаела толкова много да правя секс и съм твърде красива, за да живея като монахиня." пише изпълнителката на Nothing Compares 2 U, която по-рано тази година направи концерт в София. По време на турнето й много хора бяха шокирани от външния й вид и натрупаните килограми.

Мъжът трябва да е "сладък и гладен за секс", в никакъв случай да не се казва Брайън или Найджъл, и "достатъчно сляп, за да ме мисли за възхитителна". Ако сред кандидатите е Робърт Дауни-младши или някой ръгбист, то те ще се ползват с предимства.

Всички желаещи да правят секс с Шиниъд О'Конър трябва да се свържат с нейния асистент. Предложения от жени също се приемат.

 

Последвайте канала на

1876 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини