Фолкфурията Бриана напомпи силикона за вота

  • 10 август 2011 08:50

  • 3234
  • 3
Фолкфурията Бриана напомпи силикона за вота
© интернет

С чисто нов бюст ще атакува кметското кресло в град Левски фолк звездата Бриана. Певицата, която стана известна със серия скандали, се събуди с апетитната си придобивка миналия вторник.

Фолк певицата Бриана признава, че не се има за сексбомба, въпреки че си е наляла 325 грама силикон.
В момента Бриана се е кротнала и чете сериозна икономическа литература за това как се менажират общините. "Дадоха ми я от партия "Социалдемократи", които всъщност ми предложиха да се пробвам за кмет на град Левски", сподели Бриана.

Преди няколко месеца, когато се разбра, че фолк фурията се хвърля в политиката, тя отрече да си прави подобрения по тялото за кметската надпревара. "Реших в последния момент. Така не е валидна максимата "Никога не казвай никога", усмихва се Бриана.

Тя казала само на баба си Мария, че смята да се подложи на интервенцията. Дори приятелят й не знаел. Операцията на бюста е направена при столичния пластичен хирург д-р Ефремов във вторник. "Изведнъж, както си стоях миналата седмица сама, реших да си сложа силикон. След прегледа докторът ми предложи той да е 325 кубика.

Колежката ми Анелия например има 290 кубика, което също не е много. Не съм имала за цел да ставам сексбомба, не трябва да се изхвърлям. Все пак ще се изявявам, живот и здраве, на друго поприще!", кълне се Бриана.

Още на втория ден от интервенцията Бриана признава, че се чувства отлично. В петък дори е ходила на концерт. Кандидаткметската кампания на фолк гърлата започва на 10 септември. В нея щяло да има доста изненади, но певицата не иска да ги споделя още. "Да не стане така, че някой да ми открадне идеите", застрахова се тя. Отсега обаче било ясно, че младите хора в град Левски стоят зад нея.

"Обаждат ми се много тийнейджери и младежи, че слушат последното ми парче "Ритъм на страстта". Това означава, че ме харесват", обяснява певицата. Баба й Мария е от селце край Левски. Нейни комшийки и приятелки, които живеят в града, споделят, че ще пуснат бюлетините си за нея на местните избори на 23 октомври.

Преди няколко седмици Бриана боядиса косата си в черно и смята да остане така до изборите. "Русото е малко повърхностно", разсъждава тя. И крои планове да не спекулира със сочния си бюст. "Направих го най-вече за себе си, така се чувствам по-добре", категорична е изпълнителката.

Бриана стана популярна след сексскандал с бившия национален треньор по волейбол на България.

Последвайте канала на

3234 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Vess

2012.03.22 | 11:28

3
Да очакваме ли скоро Сашка Васева - кандидат за президент?
Lii

2012.03.22 | 11:28

2
Направо изпадам в ужас при мисълта, че тази ще стане кмет на родния ми град. Толкова афиширани я й приятел е с ромски произход, а сцените на които съм ставала свидетел биха отвратили всеки. Мили съграждани бъдете разумни или се преселвайте!!!
Di

2012.03.22 | 11:28

1
Боже опази от такива кметове!

Добави коментар

Водещи новини