Ейми Уайнхаус е убита?

  • 27 юли 2011 07:09

  • 2529
  • 0
Ейми Уайнхаус е убита?
© gettyimages.com

Нова, шокираща посока пое разследването на смъртта на Ейми Уайнхаус. За трагичния завършек на младата звезда са били правени огромни залози в интернет, твърдят сигурни източници от Острова.

Разследващите не изключват и вероятността някой да е помогнал на певицата да умре. Много от тотаджиите са залагали на това, че Ейми няма да доживее до 30, основавайки се на писанията за нея в пресата. Всички те са знаели, че звездата се увлича по опиатите още от 14-годишна възраст. Така днес, след предизвестената смърт на Уайнхаус, около 11 хиляди британци, познали "верния отговор", ще си поделят сумата от 343 млн. паунда, пише интернет изданието Profinews.com.ua.

Мистерията се заплита още повече от факта, че полицията не е открила никакви следи от забранени вещества в дома й. Странно звучи и заключението на нейния лекар, че в петък, само 24 часа преди да бъде намерена мъртва, тя е била в цветущо здраве, твърди неназован източник на "Сън". “Те се опитаха да ме накарат да се лекувам, но аз казах “Не, не, не”.

Така започва най-известната песен на Ейми Уайнхаус "Рехаб", в която тя описва отказа си да потърси професионална помощ в борбата с алкохола и наркотиците. Дрогата и пиенето в колосални количества все пак са основните “заподозрени” за смъртта на смятаната за една от най-талантливите изпълнителки на нашето време.

Уайнхаус бе намерена мъртва след предполагаем пир с алкохол и наркотици. Талантливата ексцентричка колабирала в лондонския си дом, струващ 2,5 млн. лири. Приятели незабавно повикали линейка, щом я видели да припада, но певицата умряла малко след пристигането на докторите.

"Скотланд ярд" вече имат и заподозрян - близък приятел на Ейми, чието име се пази в тайна. Според разследващите точно той й е дал смъртоносната доза кокаин. Източници на "Пийпъл" споделят, че Уайнхаус била забелязана в компанията на дилър в петък вечерта. Според очевидци тя се заредила от него с цял коктейл наркотици - кокаин, хероин, екстази и кетамин.

Прокрадна се и вероятността ексцентричката сама да е сложила край на живота си с помощта на таблетки. Предсмъртно писмо обаче все още не е открито.

Съседи пък разказват, че в нощта на 23 юли чули писъци от дома на Уайнхаус, което моментално даде повод на феновете й да заговорят за убийство.

Уайнхаус бе смятана за един от най-влиятелните и успешни артисти на Великобритания с огромен потенциал. Той обаче не успя да се разгърне заради втората й отличителна черта - склонността към саморазрушение.

В едно свое интервю майка й Джанис признава, че няма да се учуди, ако дъщеря й напусне този свят преждевременно. "Наркотиците ще я убият, ако тя не се откаже от този път. Също като Хийт Леджър", пророкува тя още през 2008 г.

Проблемите на Ейми с алкохола и наркотиците са богато документирани в пресата от 2007-а насам. На много публични места тя е снимана във видимо нетрезво състояние, а на концерти редовно излиза с чаша алкохол в ръка. Последното й подобно изпълнение бе съвсем скоро - на 18 юни в Белград, където тя излезе на сцената неадекватна и бе бурно освиркана от публиката.

Напоследък информацията за душевното и физическото здраве на младата талантка бе твърде противоречива. Страдащата от анорексия и емфизем на белите дробове Ейми се подложи на поредния курс за лечение от наркозависимости, но той по думите на близките й отново не дал резултати.

На друго мнение обаче е музикалният критик от "Дейли телеграф" Нийл Маккормик. "Най-тъжното е това, че тя беше близо до победата над своите зависимости. Тя изглеждаше по-здрава отвсякога", твърди той.

Същото споделя и собственичката на лондонски ресторант, посещаван често от Ейми Уайнхаус. Когато дошла за последно в заведението, тя дори не си поръчала алкохол. "Не ми наливай, моля те. Аз вече не пия", казала Ейми на 56-годишната Зе Силва.

Последвайте канала на

2529 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини