Топ дизайнерката Жана Кошева показва кралска колекция (снимки)

  • 31 януари 2013 15:02

  • 3459
  • 0
Топ дизайнерката Жана Кошева показва кралска колекция (снимки)
© BulFoto

Kiss The Queen (Целуни кралицата) е озаглавена новата колекция вечерни и коктейлни рокли на дизайнерката Жана Кошева, насочена към абитуриентите.

Използваните материи кореспондират с "кралската" тематика на колекцията - Кошева залага предимно на шифон и вечно актуалната дантела, която е предпочитана и от световните дизайнери този сезон. Роклите са декорирани основно с камъни - символ на разточителния разкош и изисканост на кралския двор.

Сесията, представяща колекцията Kiss The Queen, е заснета от фотографа Емил Джумайлиев. Негова е и идеята лускозните тоалети да бъдат показани на един по-сив и обикновен фон, защото именно така изпъква тяханата уникалност и се създава паралел между двата свята.

"Идеята е, че всяка абитуриентка може да сбъдне мечтата си да бъде кралица в най-важната вечер в живота си досега, а именно завършването на средното й образование и бала. Избирайки наша рокля, тя се превръща в еталон на ефирност и елегантност - нещо, за което всяка дама мечтае", обясни дизайнерката Жана Кошева.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3459 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини