Класика и екзотика от Армани (снимки)

  • 24 януари 2013 14:33

  • 2358
  • 0
Класика и екзотика от Армани (снимки)
© Getty Images

В Париж Джорджо Армани представи своята колекция висша мода за сезон пролет - лято 2013. Италианецът отново впечатли публиката с изящество и перфекционизъм.

Малцина са дизайнерите, които създават мода, свързана повече с безвремието, отколкото с иновациите. 78-годишният Джорджо Армани несъмнено е сред тях. Прочутият италиански моделиер този път е избягал от изчистената елегантност и е потърсил баланса между класическото излъчване и екзотиката, предаде БНТ. За изработката на творенията си той е заложил на луксозни материи като коприна, сатен, органза, копринен жакард. Ефектен акцент по част от облеклата са геометричните принтове.

Едни от най-запалените почитателки на Армани - актрисите Хилари Суонк и Ума Търман, с интерес проследиха бляскавото ревю.

"Още в началото на кариерата ми Армани беше върхът на елегантността. Името му винаги се е свързвало с холивудския блясък. Той е един от първите дизайнери, които си пробиха път в Холивуд и започнаха да обличат най-известните актриси", коментира Ума Търман.

Вниманието грабнаха тоалети в жълто, рубиненочервено и оранжево. За екзотиката допринесоха бижута в етно стил, шапки ар деко и загадъчни детайли.

Последвайте канала на

2358 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини