Мъртвопиян възкръсна на Хелоуин

  • 01 ноември 2012 14:59

  • 2455
  • 3
Мъртвопиян възкръсна на Хелоуин
©

Украинец прекара нощта на Хелоуин в гроб, пише в. Комсомолская правда.

33-годишният жител на северния град Житомир се скарал със съпругата си. Ядосаният мъж излязъл от семейното жилище. Температурите навън обаче не позволявали нощувка под открито небе. Количеството поет алкохол също не помогнало за преодоляването на температурните разлики, въпреки студа мъжът не искал да се върне при жена си. Тогава му дошла следната идея. Той разбил витрината на погребална агенция, чийто офис бил на първия етаж на блока, в който живеел и легнал в гроб. Мъжът дори затворил ковчега, за да се стопли.

Бдителни съседи чули шума от счупеното стъкло и се обадили в милицията. Пристигналите служители на реда изпаднали в шок. Докато оглеждали помещението, един гроб се отворил и оттам излязло лице във видимо нетрезво състояние. Мъжът бил закаран в управлението. Вероятно съпругът ще се размине с наказание, защото се е съгласил да възстанови материалните щети.

Въпреки случката, двамата съпрузи са се сдобрили.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2455 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Zayats

2013.09.01 | 17:49

3
не в гроб, а в ковчег - научи го тоя български накрая! "гроб" казваме на ямата в земята, където слагат ковчега, на руски "могила"
001

2012.11.08 | 17:18

2
nishto ne e storil taka zhenata si otmushtava za impotentnostta, makar i vremenna istinata e- muzha e ili voin ili murtvez prizhive o, kolko viarno fu-ck
!

2012.11.02 | 12:54

1
Маскирал се е "на животно" :)

Добави коментар

Водещи новини