Брад Пит подкрепи и финансово еднополовите бракове

  • 01 ноември 2012 10:49

  • 919
  • 2
Брад Пит подкрепи и финансово еднополовите бракове
©

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в стартира кампания за набиране на средства, като самият той дари 100 хиляди долара, в подкрепа на гей браковете, съобщи Франс прес.

Следващата седмица четири американски щата трябва да гласуват за или против тяхното легализиране. Брад Пит призова спешно да бъдат направени дарения в следващите 24 часа в полза Кампанията за човешки права - американска асоциация, която се бори за правата на хомосексуалистите и за легализирането на гей браковете, съобщи БТВ.

Във вторник ще се състои референдум за легализацията на хомосексуалните бракове, успоредно с президентския вот в Мейн, Мериленд, Минезота и Вашингтон.

"Това е последният ни шанс. Ако мислите като мен, действайте сега, за да не се питате след изборите "какво можех да направя", написа Пит в сайта на Кампанията за човешки права.

"Хомосексуалните двойки - нашите приятели, съседи, трябва да имат същите права и защита като всички нас, пише холивудската звезда. Очаквам вашите дарения, както аз го сторих и заедно, ще можем да направим така, че да няма граждани втора категория в нашата страна!"

Понастоящем гей браковете са разрешени само в 6 от 50-те американски щата и в столицата Вашингтон припомня агенцията.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
919 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
На Брат Пит барат му

2013.12.02 | 17:05

2
Той от малък беше повреден, а сега и за обратните гайки се застъпва. Срам за семейството....

2013.12.02 | 17:02

1
Смешник! После сигурно ще подпомага и да си осиновяват и момчета педалите!

Добави коментар

Водещи новини