Гуинет Полтроу - най-добре облечената жена в света

  • 12 септември 2012 20:32

  • 2948
  • 0
Гуинет Полтроу - най-добре облечената жена в света
©

Гуинет Полтроу оглави класацията на списание „Пийпъл” за най-добре облечената жена в света за 2012 година. Актрисата е очаровала „журито” със семплия си и елегантен стил, който избягва някой от странните модни тенденции.

Докато носителката на „Оскар” получи титлата "най-добре облечена дама. Съпругата на принц Уилям - Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от, официално известна като херцогинята на Кеймбридж, бе обявена за жената с най-добър класически стил.

23-годишната звезда от "Южнячки" Ема Стоун пък е избрана за дамата с най-добър стил на червения килим, докато певицата Риана е оценена за това, че поема най-много рискове в модните си избори.

Сред модните отличнички се нарежда и австралийският супермодел Миранда Кер. 

Сред мъжете отличията отиват при Андрю Гарфилд, Брад Пит, Колин Фърт, Робърт Патинсън, Крис и Лиъм Хемсуърт и певеца Джей Зи.

"Пийпъл" прави обзор и на някои от големите модни гафове на 2012 г. Списанието припомня оранжевата дантелена рокля, носена върху видимо черно бельо от поп певицата Фърги. Дългата флорална рокля на Сара Джесика Паркър, която според модната блогърка Хедър Кокс направила звездата от "Сексът и градът" да изглежда като част от състава на полигамното телевизионно предаване Sister Wives, също е извадена от архивите.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2948 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини