Придобилият световна слава стрелец на Олимпиадата към Илон Мъск: Роботите могат ли да печелят медали с ръка в джоба?

  • 05 август 2024 16:17

  • 7279
  • 2
Придобилият световна слава стрелец на Олимпиадата към Илон Мъск: Роботите могат ли да печелят медали с ръка в джоба?
© Getty Images/X

Турският стрелец Юсуф Дикеч, прочул се със спечелването на сребърен медал в стрелбата с въздушен пистолет без необходимото за целта техническо оборудване, използва социалната платформа Х, за да попита собственика на „Тесла“ и „СпейсЕкс“ Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, дали роботите могат да печелят медали както него.

„Здравей, Елън, смяташ ли, че роботите от бъдещето ще могат да печелят медали от Олимпийските игри с ръце в джобовете? Какво ще кажеш да го обсъдим в Истанбул – културната столица, която обединява континенти“, написа турският състезател.

Отговорът на американския милиардер и предприемач не закъсня.

Роботите ще улучват центъра на мишената всеки път, отговори лаконично Мъск.

По-късно Мъск публикува и второ съобщение, в което пише, че ще се радва да посети Истанбул, отбелязвайки, че това е един от най-големите градове в света.

Последвайте канала на

Владимир Василев
7279 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Elena90

2024.08.05 | 17:37

2
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@gmail.com

2024.08.05 | 16:30

1
Манафите ще го с ръка в джопа

Добави коментар

Водещи новини