Пияна стюардеса подлуди екипаж и пасажери

  • 06 септември 2012 09:47

  • 3279
  • 2
Пияна стюардеса подлуди екипаж и пасажери
©

Пияна стюардеса предизвика истински смут на полет от Дубай за Бирнингам. Блондинката Стефани Партингтън шашна 300 пътници на "Боинг 777" с неприличното си поведение и истеричните крясъци по време на седемчасовото пътуване, пише "Дейли мейл".

Наложило се даже пасажерите да успокояват превъзбудената 24-годишна жена, вместо да е обратното, допълва британският таблоид. Поведението на видимо нетрезвото момиче принудило и капитана на екипажа да излезе от пилотската кабина и да провери състоянието на Стефани. След като лично се убедил, че подчинената му е здравата почерпена, алармирал властите на летището във втория по големина град да организират "подобаващо" посрещане на красивата стюардеса.

В Бирнингам полицаите очакват Партингтън с дрегер. Алкохолната проба се оказа положителна - служителката на дубайските авиолинии "Емирейтс" е надвишила осем пъти нормата за длъжностното лице на самолет. В кръвта на Стефани имало 164 мл твърд концентрат, докато допустимите били 20 мл.

Любителката на чашката била изправена пред бързата процедура пред съдия. Стефани е призната за виновна. Заради чистото й съдебно минало е осъдена само на парична глоба от 110 паунда, въпреки че няколко от пасажерите подават официално оплакване срещу неприличното поведение на момичето.

Единствената грешка на Партингтън е, че приела да изпълни полет в почивния си ден, казва адевокатът й Луис Кулен. Предишната вечер тя е била с компания в дискотека в Дубай и е пила до късно На сутринта шефовете й са се обадили да й кажат, че трябва да замести друга колежка. За да ги впечатли, че е готова да поема задължения по всяко време, Стефани се съгласила, без да осъзнава, че алкохолът в кръвта й надвишава нормата, допълва защитникът.

Оправданията на Кулен обаче не трогват работодателите й от близкоизточната компания и я уволняват за несправяне със задълженията.

Последвайте канала на

3279 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.09.08 | 09:38

2
Тая я помислих за Лора Крумова

2012.09.07 | 16:09

1
то всичко убаво, само не разбрах къде е тоя БирНингам.... селяци.

Добави коментар

Водещи новини