Шок! Един ден във фитнеса на Марешки оценен на 10 бона

  • 31 август 2012 07:53

  • 1944
  • 2
Шок! Един ден във фитнеса на Марешки оценен на 10 бона
©

Фитнес и масаж за 10 000 лева на ден предлага бизнесменът Веселин Марешки. Това обяви самият той пред варненски журналисти. Услугата се предоставя в плажната вила на аптечния бос, която нашумя след проверка на регионалния министър на плажа "Кабакум" край Варна, съобщи Дарик.

Преди седмица Марешки съобщи, че час тренировка във фитнес клуба му струва 100 лева. Желаещите да ползват всички екстри и на двата етажа обаче, оказва се, ще трябва да се бръкнат доста по-дълбоко и да извадят 10 000 лева.

Какво точно получават клиентите срещу тази сума, така и не стана ясно. „Има много скъпа апаратура, има фитнес, преди това масаж, след това масаж, място за почивка след фитнеса, място за приготвяне на коктейли, персонал, който да обгрижва тези хора. Всичко това е много скъпа инвестиция”, бяха думите на Марешки. „Може само един човек да дойде в годината, но ние сме длъжни да предоставим висококачествена услуга”, изтъкна той.

А досега такива ВИП клиенти не е имало. Около 10 души са питали за фитнеса, но никой не го е посещавал. „Сложили сме висока цена, за да имаме само индивидуални клиенти”, повтори Марешки.

Бизнесменът разкри, че трима души работят във фитнеса на „Кабакум”, а инвестицията в него е около 100 000 евро. Каза, че не е притеснен от липсата на желаещи да посещават скъпия клуб.

„Трябва да има разнообразие. Можем да поемем някакви загуби. Не от всички лекарства печелим, но ги поддържаме като асортимент”, философства по въпроса бившият общински съветник.

Той отново изтъкна, че двата етажа на плажната му къща, в която е разположен фитнесът, са напълно законни. „Всеки един концесионер или наемател на плажа има право да постави преместваеми обекти, които да заемат не повече от 2% от площта. Ние сме наели около 14 000 кв.м плажна ивица и имаме право да разположим временни обекти върху 280 кв.м, което сме спазили на 100%”, аргументира се той.

Последвайте канала на

Novini.bg
1944 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Георги Бенковски

2013.07.03 | 16:57

2
Този гад да си събори веднага незаконната котурка! Вече е организирана групата от четвърти революционен окръг, която ще срути всичко и ще запали скапаното му Бентли, купено с крадени от варненци пари! Марш на село да копаш с мотиката гадино!

2013.07.03 | 16:56

1
Хей,хилядоглава ламя!Спри се,къде ще ги носиш "милките",на Марс ли?И там няма живот!От такива ,като теб ,самозабравили се, са избухвали революциите.Древните мъдреци са казали,че няма нищо по-жестоко от разгневеният роб.Направи нещо наистина добро,за старци,за дечица,от чисто сърце,без медийни изяви,пак ще имаш за десет живота.

Добави коментар

Водещи новини