Симеон гризнал кабелите на телевизорите на Дянков

  • 23 август 2012 06:30

  • 1310
  • 0
Симеон гризнал кабелите на телевизорите на Дянков
©

Вицепремиерът Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи е останал без телевизия. Причината е, че най-новият домашен любимец на финансовия министър - котаракът Симеон, прегризал кабелите на телевизорите му, съобщава "Стандарт".

Котаракът, който е на 8 месеца, не се задоволил с един телевизор, а с всички четири във вилата в Бояна. "Как не го е хванал ток, защото е прегризал кабелите за ток и коаксиалния кабел за антената?", чудиха се близки до финансовия министър.

По думите им котаракът Симеон е сив на цвят и доста едър за възрастта си. Мъркащият любимец на вицепремиера най-вероятно е от породата британска синя късокосместа. Представителите на породата имат много плътна и плюшена козина. Тялото е закръглено и здраво, а очите са кръгли и медни на цвят. Известно е, че този вид котки, по-често от другите страдат от проблеми със зъбите и затова собствениците им следва да предприемат превантивни мерки за това. Освен котката Симеон вицепремиерът има и немска овчарка.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1310 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини