Маникюрът разкрива характера

  • 15 януари 2024 14:35

  • 2764
  • 0
Маникюрът разкрива характера
© Pixabay

Дължината на ноктите също може да разкаже много за човек. Колкото по-дълги са ноктите, съответно от повече внимание се нуждае човек. И кой има нужда от повече внимание? Този, който го няма. Следователно, колкото по-дълги са ноктите на жената, колкото по-ярък е нейният лак за нокти, колкото по-необичайна е ноктопластиката, толкова по-голям е шансът, че животът й не е наред. Между другото, мъжете също са подозрителни към жени с много дълги нокти - това е сигнал, че тя не може да прави много неща у дома. Защо му е такава жена на мъжа? Между другото, работодателите също мислят така. Затова не се увличайте от дължината и яркия маникюр ...

И ако ноктите са много къси, като при мъжете, оказва се, това също е инфлексна точка, само че в другата посока. Мъжете искат да видят в жената не само домакиня, но и романтична личност, която се грижи за външния си вид, за да бъде харесвана. Така че на ноктите ви може да има определена "стартова подложка", около 1 сантиметър - и на мъжете ще се хареса, а работодателите няма да имат нищо против.

Освен това, късите нокти показват практичност, средната дължина – баланс между практичност и естетика, а дългите – любов към изтънченост и лукса.

Рязане на ноктите по лунен календар

Квадратна форма - строгост и откровеност

Това се отнася както за квадратна форма на къси нокти, така и правоъгълна форма в случай на дълги нокти. Това са доста директни, откровени хора, които не са склонни към интриги. Тъй като не крият мнението си, имат малко приятели и много врагове, но са добри служители и винаги изпълняват задачата докрай. Добрите изпълнители и компетентните средни мениджъри са възпрепятствани да се издигнат по-високо поради неспособността си да маневрират и да мислят нестандартно. В семейството - подкрепят традиционните ценности.

Овална форма - способност да намират компромиси

Тук влизат всички форми на ноктите със заоблени краища – закръглени, овални и бадемовидни. От една страна, такива жени са много сантиментални и често живеят в свой собствен въображаем свят. Склонни са да преживяват дълго време и да повтарят неприятните събития в главите си многократно, мислейки как биха могли да направят нещата по различен начин. Повечето от тези жени не са свикнали да показват публично преживяванията си, най-често си „говорят“ сами. От друга страна, тези натури са много хлъзгави и поставянето им в ъгъла е много проблематично. Добри преговарящи, кадрови служители, разбират се добре в различни екипи, защото по природа са общителни, мили и приятни хора.

Заострената форма означава „нека бъде по моя начин“.

Това са нокти с остър ръб - триъгълник, стилет, накрайник като на граблива птица. Това включва креативни жени, които са склонни да мислят нестандартно. Затова те се характеризират с всички качества на творческите личности - мечтателност, любов към света около тях, наблюдателност, избухливост, нетърпение, впечатлителност, ранимост, сантименталност. В работата винаги имат нужда от нещо ново, желание да създават. Ако сте такива, потърсете творческа професия, бързо ще ви омръзне рутината.

Ако имате нужда от лидер, който бързо да постави всичко на мястото му, вземете точно такава жена. Но не й давайте възможност да ви хване дори един пръст - тя ще отхапе цялата ви ръка. Тя трябва да знае своите ясни граници, в противен случай ще започне да се намесва там, където не е необходимо.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2764 0

Свързани новини

Водещи новини