Жена поиска развод 24 часа след сватбата: Той ме унизи!

  • 20 октомври 2023 14:51

  • 8157
  • 3
Жена поиска развод 24 часа след сватбата: Той ме унизи!
© Freepik
Слушай новината Слушай новината

Жена от Кения поиска да се разведе със съпруга си само ден, след като му каза „да“.

Всичко е вървяло гладко до момента, когато младоженците е трябвало да разрежат сватбената торта.

Преди това жената е предупредила своя избраник, че не ѝ харесва традицията, при която младоженецът размазва парче от тортата в лицето на булката, поради което го помолила да се въздържи.

Той обаче не само, че не взима под внимание молбата ѝ, но дори прави нещо по-ужасно – забива главата ѝ в тортата, която на секундата се разпада.

Хвана ме за тила и буквално зарови главата ми [в тортата]. Това е било предварително планирано, защото след като тортата на практика не ставаше вече за ядене, той извади малки кексчета, които да я заменят, оплака се булката.

Тя се почувствала толкова огорчена и унижена от поведението му, че още на следващия ден поискала развод, пише в-к „Мирър“.

Жена консумира първата си брачна нощ с кръстника си, объркала стаята

Част от роднините обаче смятат, че двамата се обичат прекалено силно, за да се разделят при първото препятствие в съвместния им живот.

Всички казват, че трябва да му дам втори шанс и че преигравам, споделя още булката.

Потребители в социалната мрежа обаче са на мнението, че мъжът е постъпил грозно и непочтено със съпругата си, още повече, че му е казала да не го прави. Някои пък се усъмниха доколко такъв мъж може да й бъде опора в живота при по-тежки моменти.

Последвайте канала на

Novini.bg
8157 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.10.20 | 22:49

3
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

2023.10.20 | 16:04

2
Искам да чукам тази булка.
Джиджи

2023.10.20 | 15:24

1
На следващия ден е разбрала, че е сбъркала , торта е само предтекст.

Добави коментар

Водещи новини