Над три милиона екземпляра от мемоарите на принц Хари са продадени за първата седмица на пазара

  • 20 януари 2023 13:12

  • 757
  • 1
Над три милиона екземпляра от мемоарите на принц Хари са продадени за първата седмица на пазара
© Getty Images

Мемоарите "Spare'' ("Резервен") на британския Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), са регистрирали над 3,2 милиона продадени екземпляра по света за първата си седмица на пазара и вероятно ще се наредят сред най-продаваните биографични книги на всички времена, съобщи Ройтерс.

Издателство "Пенгуин Рандъм хаус" обяви в четвъртък, че само в САЩ са продадени 1,6 милиона екземпляра от книгата на принца Хари. Числото е сравнимо с продажбите през първата седмица на блокбастъри като "Обетована земя" на бившия президент на САЩ Барак Обама и "Моята история" на бившата първа дама Мишел Обама, от които са продадени над 17 милиона екземпляра от излизането на пазара през 2018 г.

Мемоарът на принц Хари стана най-бързо продаващата се книга във Великобритания

Мемоарите на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), може и да счупят рекорди за нехудожествена литература, но никой не може да се сравнява с последния роман от поредицата за Хари Потър "Хари Потър и даровете на смъртта", който за първите си 24 часа на пазара през 2007 г. регистрира над 10 милиона продажби, допълва БТА.

Принц Хари споменава 435 пъти Меган Маркъл в книгата си

Последвайте канала на

Весела Найденова
757 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.01.20 | 21:46

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 2900 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини