Китаец подстригва клиенти със затворени очи

  • 10 юли 2012 11:39

  • 1647
  • 0
Китаец подстригва клиенти със затворени очи
©

Китайският стилист Тиян Хао си спечели световна популярност с начина, по който подстригва своите клиенти. А именно, да създава желаните от тях прически със затворени очи.

Тиян Хао твърди, че използва дзен медитация, за да "почувства" аурата на косите на неговите клиенти, което му помага при подстрижките и намалява до нула шансовете за появата в ръцете му на някой и друг случаен скалп, пише inews.bg.

За мъжка прическа Хао взима "скромните" 610 долара и 570 долара – за дамска. И още, Хао никога не дава намаления на своите редовни клиенти. Според него промоции  може да има в магазина за хранителни стоки, но не и за желаещите да ползват неговите услуги. 

За да демонстрира пред света своето необичайно умение, Хао е подготвил официално показно в своя салон, където оформил прическите на два модела едновременно. Цялата демонстрация преминала без никакви инциденти.

Тиян Хао казва, че никога до момента не е имал работен инцидент от каквото и да е естество.

И още един елемент от подстригването му прави силно впечатление. Вместо със сешоар, китаецът продухва косите и оформя прическите на своите клиенти с помощта на прахосмукачка.

"Не само че (с прахосмукачката) косата се наслоява перфектно, но и изсмуква всички останали малки косъмчета", разкрива "слепият" фризьор.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1647 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини