Мартин Лутър Кинг младши платил за раждането на Джулия Робъртс

  • 02 ноември 2022 11:02

  • 2115
  • 1
Мартин Лутър Кинг младши платил за раждането на Джулия Робъртс
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Всичко започна наскоро, когато потребител на туитър сподели видеоклип с компилация на Робъртс, пишейки "Мартин Лутър Кинг младши, който плаща за нейното раждане, е все още малко известен факт."

Няколко дни по-късно, в чест на 55-ия рожден ден на Робъртс на 28 октомври, консултантката Зара Рахим публикува в Туитър клип, в който Робъртс споделя историята за раждането си с журналистката Гейл Кинг.

Робъртс обяснява, че д-р Кинг и съпругата му, Корета Скот Кинг, са поели разходите за болницата, тъй като родителите ѝ не са могли да платят сметката.

"Родителите ми имаха театрално училище в Атланта, наречено "Работилница за актьори и писатели" - каза Робъртс. "Един ден Корета Скот Кинг се обади на майка ми и я попита дали децата ѝ могат да се включат в школата, защото трудно намирали място, което да приеме нейните деца."

Джулия Робъртс и Джордж Клуни изместиха Бай Иван и Спаска в киносалоните у нас

Майката на Робъртс се съгласила и така започнало приятелството между лидерите за граждански права и Уолтър и Бети Лу Робъртс, предаде dir.bg.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2115 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.02 | 14:59

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини