Кучето от парламента редовно пътува с автобус 280

  • 24 октомври 2022 19:15

  • 6884
  • 4
Кучето от парламента редовно пътува с автобус 280
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Кучето, което посрещна официалните лица на откриването на парламента, остава в нелегалност. Въпреки опитите на желаещите да го осиновят, то бяга и не желае да бъде опитомено. Кучето живее в Студентски град и редовно пътува до центъра с автобус.

Кое е това куче?

Въпросът търси своя отговор от сряда, когато 48-ият парламентът беше открит, а пред парадния му вход уличното куче посрещаше депутатите, изправено гордо като гвардеец. Според наше разследване, подкрепено от показанията на очевидци, най-известното куче в държавата живее в "Студентски град", и по-точно в района на Зимния дворец.

Издирват кучето депутат

Бранко, който е доставчик на китайска храна, разказва невероятна история - кучето често се возело само на автобус 280.

"Качи се вътре, стои си мирно, няма нещо да закача хората и като стигне някоя спирка, на която да слезе - слиза си. После на връщане пак същото", сподели Бранко. "Веднъж го видях даже на "Дианабад" слезе долу. И викам край, след два дена си се върти пак", добави той пред Bulgaria ON AIR.

На въпроса с какво е стигнало да парламента, той посочи автобусите 280 и 94.

"Слязло е на Софийския университет и е стигнало до парламента", предположи той и уточни, че не го е виждал да се вози в метрото.

Търсенето продължи и в двора на Националната спортна академия, където 241-вият депутат имал навика да се разхожда. И така бежовото куче вече е градска легенда. Десетки са сигналите, че е видяно на различни места по едно и също време.

"Разочарована останах, защото видях кучето, което издирвате в кв. "Витоша" до Симеоновско шосе", каза Биляна.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6884 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Емѝ...

2022.10.24 | 19:37

1
Повечето софийски бездомни кучета са по-умни от всички политици, които се опитват да "решат проблема' с тях - от гнилата тиква, до простата учительница от самоков.
ама минаваме

2022.10.24 | 22:22

4
и през канадеца, кокорчо, ицхака, стрина надка, шиши свирчев и т.н грантаджии и деца на номенклатурата от прокопиевите партии Подмяната и ДАй БГ, нали така просто Еми
PaulaFox

2022.10.24 | 22:07

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.24 | 21:25

2
ЗАЩО В БГ ПРЕСАТА КРИЕ И НЕ ОТРАЗЯВА ПРОТЕСТИТЕ В УНГАРИЯ ОТ ВЧЕРА НАД 1 000 000 000 ПРОТЕСТАНТИ СА ПРОТЕСТИРАЛИ СРЕЩУ ОРБАН ИЗЛЪГАЛ ГИЕ ЗА РУСКИЯТ ГАЗ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ЕВТИН А ТО ПОСКЪПНАЛ ДВОЙНО И В БГ ЩЕЕ ТАКА САМО БОРИСОВ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТА КАКТО ПРЕДИ И ДА ПРАВИМ СТАЧКИ ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА СЕГА Е МОМЕНТА НЕ КЛЕЧЕТЕ БЪЛГАРИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА ТАМ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ДО КРАЙ ТЕЗИ БАШИБОЗУЦИ ДАГИ РАЗКАРАМЕ ЗА ВИНАГИ ПОСЛЕ ЩЕСИ СКУБИМ КОСИТЕ

Добави коментар

Водещи новини