Елвис и Мерилин прекарали заедно една незабравима нощ

  • 05 октомври 2022 14:58

  • 3614
  • 1
Елвис и Мерилин прекарали заедно една незабравима нощ
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Легендата на рокендрола Елвис Пресли имал най-славната връзка за една нощ на всички времена - с Мерилин Монро, съобщава "Radar online", цитиран от dir.bg.

Бившият асистент на краля на рока Байрън Рафаел и мениджърът на Елвис Том Паркър твърдят, че са уредили суперсекретната среща през 1960 г.

Къщата от детството на Елвис Пресли отива на търг (снимка)

Елвис никога преди това не бил виждал Мерилин, разкри Рафаел в интервю. "Тогава в началото на лятото на 1960 г. двамата най-експлозивни и легендарни секс символи на своята епоха, се засякоха на улицата пред сцената на "Twentieth Century Fox" и Елвис се изнерви". Рафаел се опитал да организира лична среща за дуото и неговите приятели помогнали. Мафията от Мемфис, както наричали бодигардовете на Елвис, го убедила да покани Мерилин да излезе. Елвис я приближил на сцената на студио "23" и се обърнал към нея по обичайния си самоироничен начин, с мекия си баритон с южняшки чар. "Здравейте, казвам се Елвис Пресли. Как сте, мис Монро?", твърди писателката Алана Неш в книгата си "Baby, Let's Play House".

Мерилин забелязала, че всички ги зяпат и отклонила поканата. "Елвис я попита дали би искала да дойде на партито, което той организира следващата вечер", каза Рафаел. "Тя погледна момчетата и каза: "Съжалявам. Не мога, но ви благодаря" и някак си избяга".  По това време тя все още беше омъжена за Артър Милър. В онези дни, в Ню Йорк изневярата можеше да означава не само пари, но и огромен скандал, казват хроникьори. 

Мерилин Монро била убита заради секретни доклади?

Една вечер Елвис се обадил на Рафаел: "Вземи Мерилин и я доведи". "Казах: "Наистина ли?" Спомням си почти ясно и това е преди десетилетия. Беше дъждовна нощ и аз я заведох в хотел Beverly Wilshire и се качихме горе в стаята му.  "Когато я видя, те се прегърнаха и без да кажат нито дума, започнаха да се целуват", спомня си Рафаел. "Бях в шок и не знаех какво да правя. Тогава Мерилин, която беше около десет години по-възрастна, каза: "Доста си добър за китарист."

"След две минути те влязоха в спалнята и аз не знаех дали трябва да си тръгна или да остана да ги чакам, така че някак просто задрямах. Не знам дали я качи в такси, или тя остана през нощта. Няколко дни по-късно, когато споменах Мерилин на Елвис, той каза: "Тя е хубаво момиче, но е малко висока за мен.

Фотограф снимал голия труп на Мерилин Монро в моргата

И двамата знаеха, че това е нещо, което може да съсипе кариерата им. Те бяха двама от най-известните хора в света и Мерилин все още беше омъжена за Артър Милър по това време - така че аз никога не пророних нито дума."

Теодора Павлова
3614 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.05 | 17:46

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини