Кралски биограф: Новият портрет на Хари и Меган унижава кралското семейство

  • 05 октомври 2022 14:17

  • 7477
  • 1
Кралски биограф: Новият портрет на Хари и Меган унижава кралското семейство
© Twitter
Слушай новината Слушай новината

Преди броени дни бе представена първата официална снимка на крал Чарлз Трети. На нея той позира със съпругата си Камила, престолонаследника принц Уилям и неговата съпруга Кейт Мидълтън. Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски:, които отсъстват от снимката, публикуваха свой официален портрет няколко дни по-късно, информира "24 часа".

Снимките са заснети от фотографа Мисан Хариман, който е и приятел на двойката. Херцозите на Съсекс гледат право в обектива на едната снимка, а другата е в профил. Двамата се държат за ръка и на двете фотографии.

Снимките се появяват на фона на слуховете за нарастващо напрежение между новия крал Чарлз Трети и двойката. Меган и Хари се отказаха от титлите си преди години. Двете им деца, Арчи и Лилибет, също нямаха кралски титли. 

Смъртта на кралица Елизабет Втора промени линията на наследяване и това автоматично направи децата на Хари и Меган принц и принцеса. 

Близки до двойката твърдят, че те са притеснени за титлите на децата си. Меган и Хари смятат, че Чарлз може да забрани на внуците си да използват титлите Негово и Нейно кралско височество. 

Изгавриха се жестоко с Меган и Хари

Кралският биограф Том Бауър смята, че херцозите на Съсекс са направили новите си портрети с цел да унижат кралското семейство. 

"Кралското семейство е жертва на Меган, която цели единствено да промотира бранда си. Всичко е в тяхна полза и е свързано с пари", кава Бауър за Скай Нюз.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
7477 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.05 | 17:48

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини