Пет забавни начина да зарежеш гаджето без скандали

  • 28 септември 2022 13:21

  • 1413
  • 0
Пет забавни начина да зарежеш гаджето без скандали
© Freepik
Слушай новината Слушай новината

Нещата не вървят и ти искаш да я зарежеш. Тя, обаче, е готино момиче и не искаш да нараняваш и без това крехките й чувства. В свое видео във Vbox7 Милена Робертова поксочва пет начина да я зарезеш без това да предизвика скандали. 

Объркан си

Ролята на емоционално разтърсена от живота жертва винаги помага. Уволнили са те, не се разбираш с вашите, изхвърлили са те от квартирата, ударили са ти колата – не можеш повече! Ако й споделиш, че си в труден период в живота си, защото Барса пак са изпаднали от финалите и не можеш да имаш връзка точно сега, сигурни сме, че не само ще те разбере, ами ще ти предложи и помощ.

Мъжете от тези зодии са истински кошмар за всяка жена

Ти си гей

Това определено ще я шокира, но повярвай ни – моли се да помисли, че си гей, отколкото да заподозре, че си с друга жена, защото тогава горко ти и тежко. Ако й споделиш, че Пешо не ти е просто най-добрият приятел от детството, може да не ти говори няколко години, но после сме сигурни, че дори най-добри приятелки ще си станете.

Обади се на мама – нейната мама

Майките винаги са защитавали мамините Жорковци, дори да не са техни родни деца. Ако звъннеш на майка й и кажеш, че обичаш дъщеря й, но докато ти постоянно работиш, тя виси в салоните за красота – сигурни сме, че жената ще те разбере. И не само ще те разбере, а ще каже на Елица веднага да си събира куфарите за Павликени и да се връща да помага в семейната кравеферма. Това определено ще ви раздели мигновено и сравнително леко.

Тя е прекалено добра за теб

Техниката е стара колкото света и винаги работи. Ти си толкова влюбен в нея, че не можеш да й причиниш себе си. Затова й казваш, че тя заслужава нещо много по-добро. Същото е като „да си останем приятели“, но много по-гъзарско и не се сърдят след това.

Ето кои зодии избират секса за една нощ пред връзките

Отиваш на война

Ти не я зарязваш, ти просто трябва да изпълниш дълга си към родината или към чужда родина – няма значение! Тя ще те пусне без да се сърди, само ако помисли, че е на живот и смърт, а в случая наистина е. Няма значение, че отиваш в  Германия да береш ягоди, момичето трябва да вярва, че нейният бивш е достоен мъж. Така ще е по-добре и за двамата, а скъсването ще ти се получи толкова леко, че даже със сълзи и бяла кърпичка ще те изпрати на гарата.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1413 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини