В столичната Сточна гара отваря врати квартален панаир

  • 26 септември 2022 14:47

  • 752
  • 0
В столичната Сточна гара отваря врати квартален панаир
©
Слушай новината Слушай новината

Тази събота великолепната стара сграда на Сточна гара в София отваря врати за квартален панаир, като кулминацията на форума Зеленият преход на гарите.

Събитието включва разнообразна програма от събития и активности за малки и големи с вход свободен, организирани с местни артисти и културни организации от района. Някои от акцентите са изложение на близо 20 от най-интересните артисти и занаяти, които творят в съседство, детска архитектурна работилница, екологична работилница, работилница за мебели, VR прожекция, урок по суинг танци, джаз концерт, DJ и тематично меню от храни и напитки през целия ден, съобщават организаторите.

Маратон блокира София в неделя

В четвъртък, петък и събота двигателите на инициативата от ГРАДОСКОП организират и редица работилници и дискусии, целта на които е да бъдат създадени три пилотни проекта, с които да стартира трайното обживяване на терените около Сточна гара. Всички посетители ще могат да разгледат и обсъдят резултатите и предложенията от експертните дискусии и да се включат в процеса със свои предложения и идеи. 

Вижте повече за програмата, участниците и целите на събитието в приложените файлове. Оставам на разположение за повече информация и ще се радваме да ви видим на събитието Квартален панаир в Сточна гара.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
752 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини