Войната за лозето на Анджелина Джоли и Брад Пит продължава

  • 09 септември 2022 13:40

  • 2007
  • 0
Войната за лозето на Анджелина Джоли и Брад Пит продължава
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Бивша инвестиционна компания на Анджелина Джоли обвини Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, че води "отмъстителна война" за френско лозе, което беше обща собственост на американските актьори, предаде Ройтерс.

Фирмата "Нувел" е завела насрещно дело срещу Пит в съд в Лос Анджелис. Компанията, която Джоли продаде преди година, притежава дял в насажденията в лозарското имение "Миравал". От "Нувел" настояват, че актьорът е завзел контрола над винарната в югоизточната част на Франция, съобщи "Дарик".

"Откакто бившата му съпруга Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския подаде молба за развод през 2016 г., Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в води отмъстителна война срещу нея и "Нувел", се казва в съобщението.

В иска също така актьорът е обвиняван, че прахосва активите на лозето по бляскави проекти, както и че е "ограбил" ценните им търговски марки.
Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в не позволявал на "Нувел" достъп до имението "и го третира като негово лично феодално владение", се казва в иска, подаден от компанията.

Бившата инвестиционна компанията на Джоли настоява за обезщетение от поне 250 милиона щатски долара от Пит за "незаконно и деспотично поведение". 

Брад Пит и Анджелина Джоли отново на съд

Актьорът пък заведе дело срещу Джоли и "Нувел" през февруари. Той твърди, че бившата му съпруга е продала на международна алкохолна компания незаконно своя дял в имението, където двамата сключиха брак през 2014 г.

Адвокатите на холивудските звезди не отговориха веднага на отправени запитвания. От "Нувел" също отказаха коментар.

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в се сдобиха през 2008 г. с имението "Миравал", което се намира в южния френски департамент Вар.

Според внесените от "Нувел" съдебни документи Джоли е искала да продаде нейния дял, възлизащ на 50 процента на Пит след развода им, но не са успели да сключат сделка заради "неразумните условия" на бившия съпруг.

Джоли продаде компанията на дистрибутора на алкохол "Столи груп" през октомври 2021 г., но Пит не би се съгласил да се откаже от своя абсолютен контрол върху него, се твърди в подадения иск.

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в пък настоява, че с Джоли са се споразумели нито един от тях да не продава дела си в лозето без съгласието на другия. Продажбата е в разрез с това споразумение, твърди актьорът.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2007 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини