Световен експерт със съвети как да ви забележат

  • 16 юли 2022 12:24

  • 2710
  • 0
Световен експерт със съвети как да ви забележат
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Д-р Албърт Мехрейбиан е световен експерт в областта на пространствената психология. Той дава някои съвети как да привлечете внимание и да ви забележат, ако това е целта ви.

1.Стойте в центъра на стаята, ако искате да бъдете забелязани. Бъдете изправени или леко движещи се.

2.Ако сте в бар или нощен клуб, най-доброто място е да стоите в един от ъглите на бара. Така не само ще се срещнете с повече хора, но и барманите/ките също се завъртат към ъглите според психолога.

3.Най-лошо е да висите до стената или да стоите на маса. Да дойде някой и да ви попита дали може да седне при вас се случва само във филмите.

4.Какъв цвят трябва да носите, за да принудите противоположния пол да ви приближи?

Жените се привличат към мъже, носещи синьо. Те са стабилни, предани, постоянни и винаги са „на място“. Синият мъж е фантастичен кандидат за дългосрочна връзка, на когото може да се разчита.

Жените трябва да носят розово-прасковено, за да станат най-привлекателни и достъпни. Този цвят придава лека уязвимост и докарва в мъжете „нещо защитно“.

Внимателно да се носи червеното – цвета на секса и мощта. Мъже, които не понасят силни жени, ще избягват жени облечени в червено, бургундско или сливово.

Червеното добавя елемент на възбуда и привлича два типа мъже – заинтересувани от секс и привлечени от силни жени. Добре е да се избягва жълто-зелено, което отблъсква и двата пола.

5.Усмивката е интернационален сигнал за приятелство. „Аз ще си изкарам добре и съм щастлив/а да стоя тук.“

6.Изкушаване чрез аромат:

Парфюм с аромат на канела и ванилия, се асоциира с любов. Канелата е афродизиак. Носенето на канело-ванилови аромати увеличава присъствието на феромонови съставки и драматично покачва привличането.

Жените според едно изследване силно се привличат от типично женски аромати. Затова изнамерете някое флаконче с жожоба, люляк или някой друг типично дамски привкус и дискретно го използвайте в съчетание с преобладаващо мъжкия ви парфюм. Някои твърдят, че ефектът бил неотразим върху нежната половина на човечеството.

Изследванията показват също, че жените са привлечени от аромат на женско биле.

Излейте няколко капки Jägermeister върху ризата си. Вероятно ще го намерите в някой бар.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2710 0

Водещи новини