Принц Хари се оплака от трудни за него дни

  • 04 февруари 2022 11:53

  • 3780
  • 1
Принц Хари се оплака от трудни за него дни
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Милионерът Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), призна, че винаги се самообвинява и критикува в тежките си дни, но успява да се справи с това като визуализира положителни ситуации по начина, по който Вселената го е научила, пише The Sun.

Херцогът на Съсекс, който пет месеца отсъства от работните си задължения, когато се роди дъщеря му Лилибет, споделя, че ангажиментите му често го довеждат до „бърнаут“.

В разговор с американската фирма BetterUp, той твърди, че всички компании трябва да осигурят време на служителите си да надграждат психиката си. Според него шефовете трябва да дават на подчинените си по 15 минути през деня, за да изчистят умовете си.

По време на разговора Хари разкри:

"Психичният фитнес е върхът, към който се стремите. Пътят към това може да бъде наистина неравен. Има причина процесът да се нарича „вътрешна работа“.

"Трябва да изградиш навика да медитираш ежедневно“.

„Когато се случват лоши неща, си мисля: „Това е урок, аз съм обучаван от Вселената“.

"Всяко едно лошо нещо - или нещата, които смятате за лоши, могат всъщност да са за добро“.

Вижте дъщеричката на Меган и Хари

Въпреки скъпия си начин на живот в Лос Анджелис, Хари споделя, че не винаги може да прави нещата, които обича, заради стреса.

Той казва, че използва метода на визуализация, за да „превърне негативите в позитиви“ – признавайки, че това е неговата „суперсила“.

„Някои дни са страхотни, други са наистина трудни“, посочва принцът.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3780 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.02.04 | 13:36

1
пияница!

Добави коментар

Водещи новини