Бионсе навършва 40 години

  • 04 септември 2021 12:37

  • 1082
  • 1
 Бионсе навършва 40 години
© Getty Images

След повече от две десетилетия под светлината на прожекторите, Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, се превърна в много повече от поп икона. Тя е културна сила, която се противопоставя на очакванията и трансформира начина, по който разбираме силата на изкуството, за да промени и начина, по който виждаме себе си и тези около нас.

Така ли звуча? Това ли искам да изпратя на света? Това са въпроси, на които певицата си отговаря на всеки свой юбилей. Сега, на 40 години, които навършва днес - 4 септември, Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, приема нещата по-неглиже, вслушва се в собствения си глас повече и загърбва миналото, предава NOVA.

“Първите години от живота ми бяха посветени на сбъдването на мечтите ми. Бях интроверт, не говорех много. Но на сцената се чувствах в безопасност. На 10 години вече имах над 50 записани песни в студио. Когато бях тийнейджър, исках да намеря смисълът. 20-те ми години бяха за изграждане на здрава основа за кариерата ми”, споделя певицата в откровено интервю пред „Харпър Базар”.

Тя разказа пред изданието, че години наред е опитвала да надскочи себе си и да се подобри. Непрестанно е опитвала да достигне нови и нови върхове. Но вече е сложила точка.
 
„Сега съм достигнала период, в който вече не се състезавам със себе си. Нямам интерес да ровя в миналото. То си е минало”, споделя Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса,.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Борислава Борисова
1082 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХХХ

2021.09.04 | 12:42

1
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

Добави коментар

Водещи новини