Дейвид Хаселхоф призовава за ваксиниране срещу COVID-19

09 юни 2021 10:06

Дейвид Хаселхоф призовава за ваксиниране срещу COVID-19
© Getty Images
360 1

"Вдигнете ръкавите", казва американският актьор и певец Дейвид Хаселхоф на немски във видео, публикувано от германското министерство на зравеопазването в туитър, по време на кампания за ваксинация.

Артистът е известен от сериалите "Спасители на плажа" и "Рицарят ездач" и с хита си "Looking for Freedom". От кабинета на здравния министър Йенс Шпан потвърждават, че Дейвид Хаселхоф не е получил пари за своя принос към тази рекламна кампания, предаде ДПА.

Богдан Кирилов: България е единствената държава, в която всеки може да получи желаната ваксина в избран ден

В друго видео Хаселхоф съветва всички в САЩ, Германия и по света да се ваксинират, докато показва малка лепенка на дясното си рамо. Стоейки пред вилата си в калифорнийския град Калабасас, актьорът и певец споделя, че иска отново да се наслаждава на всекидневния живот и свободата да пътува.

"Желанието ми е животът да се завърне към нормалното, към свободата. Намерих свобода с ваксинацията. Можете да го направите и вие", казва Дейвид Хаселхоф, цитиран от БТА.

Novini.bg
360 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.06.09 | 16:21

1
Абе буй, кой ти е отнел свободата, нали това са същите където те ваксинират. Немците печатат пропагандни плакати, като през вoйната, образа на райхс фюpера е зaменен с вакcина.

Добави коментар

Водещи новини