Анджелина Джоли атакува съдия, не позволил на децата ѝ да свидетелстват в делото с Брад Пит

  • 26 май 2021 10:24

  • 835
  • 1
Анджелина Джоли атакува съдия, не позволил на децата ѝ да свидетелстват в делото с Брад Пит
© Getty Images/Guliver

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския критикува съдия, който разглежда попечителството над децата в бракоразводното й дело с актьора Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, за отказа му да разреши на децата да дадат показания, съобщи Асошиейтед прес.

Актрисата, която поиска съдия Джон Удъркърк да бъде отзован от бракоразводното дело, заявява в молба до съда, че съдията е отказал да чуе показания и доказателства, които според нея имат отношение към безопасността и благосъстоянието на децата. В молбата не се посочва какви са въпросните показания и доказателства.

"Съдия Удъркърк отказва на госпожица Джоли справедлив процес, като неправомерно изключва нейни доказателства, отнасящи се до здравето, безопасността и благосъстоянието на децата, доказателства, ключови за нейния иск", се посочва в документите, внесени във втори апелативен районен съд в Калифорния.

Актрисата твърди също, че съдията е пренебрегнал предписанията в калифорнийските закони, че е вредно попечителството на деца да се дава на човек, упражнявал домашно насилие. В иска липсват подробности и за това твърдение, но през март адвокатите й внесоха други документи, които съдържат информация във връзка с това нейно твърдение.

Анджелина Джоли ще съди Брад Пит и за домашно насилие

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския поиска развод с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в през 2016 г. след двегодишен брак, дни след остър конфликт, възникнал помежду им по време на полет на семейството и децата им от Франция до САЩ. Пит бе обвинен, че е упражнил насилие спрямо 15-годишния им тогава син, но разследване на ФБР и службата за закрила на детето приключи, без да бъде отправено обвинение към популярния актьор. Адвокат на Джоли тогава обяви, че тя иска развод в името на "здравето на семейството".

Пит поиска съвместно попечителство, а Джоли настоя тя да е основен попечител на децата им, което означава, че те ще живеят основно с нея. Три от децата на звездната двойка са тийнейджъри - Пакс, 17 г, Захара, 16 г. и Шайло, 14 г. Близнаците Вивиен и Нокс са на 12 г. Най-голямото им дете, Мадокс, вече е на 19 г. и при него не става дума за попечителство.

В отговор на иска на Джоли за отзоваване на съдията, адвокатите на Пит заявиха, че "Удъркърк извърши разширено проучване през последните шест месеца, по задълбочен и справедлив начин и достигна до решението си, след като чу мнението на експерти и свидетели".

Новата приятелка на Брад Пит намекна за проблеми в отношенията му с Анджелина

Удъркърк бе избран от Джоли и Пит, за да гарантира правото им на личен живот, но Джоли впоследствие обвини съдията в неподходящи бизнес отношения с един от адвокатите на Пит. Тя заяви в молбата, внесена в понеделник, че ако решението на съдията за попечителството стане окончателно, тя ще обжалва, допълва БТА.

Novini.bg
835 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.05.26 | 13:40

1
беше готина навремето, сега стана вещица

Добави коментар

Водещи новини