Застой в спора за попечителство между Брад Пит и Анджелина Джоли

  • 28 октомври 2021 15:27

  • 1330
  • 0
Застой в спора за попечителство между Брад Пит и Анджелина Джоли
© Getty Images

Върховният съд на щата Калифорния отказа да разгледа жалбата на актьора Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в срещу съдебното решение да бъде отзован съдия в спора му за попечителство с Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, съобщи агенция Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Съдът отказа да преразгледа решението на апелативен състав от месец юни тази година да бъде отзован съдия по спора им, който не е разкрил в пълнота взаимоотношенията си с адвокатите на Пит. Решението на Върховния съд на щата е окончателно. Това означава, че съдебният спор за попечителство върху петте непълнолетни деца на двойката, който наближаваше края си, тепърва ще започне отново.

Джоли, на 46 г., и Пит, на 57 г., бяха сред най-прочутите холивудски двойки в продължение на 12 години. Бившият съдия от висшия съд на окръг Лос Анджелис Джон Удъркърк, пред когото сключват брак през 2014 г., бе нает да уреди развода им след подадения иск от Джоли през 2016 г.

Анджелина Джоли се събра с бившия

Той обяви развода на двойката през 2019 г., но остави отделно да бъде решен въпроса с попечителството над децата. Джоли и Пит имат шест деца: Мадокс, 20 г., Пакс, 17 г., Захара, 16 г., Шайло, 15 г. и тринадесетгодишните близнаци Вивиан и Нокс.

Теодора Александрова
1330 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини