Пускат телевизия за кучета

  • 15 май 2012 16:12

  • 632
  • 0
Пускат телевизия за кучета
©

Кучето е най-добрият приятел на човека, но какво прави един добър домашен любимец, докато е сам в къщи? В САЩ стартира 24-часова телевизия, предназначена специално да забавлява всички четириноги.

Създателите на Куче ТВ твърдят, че програмата им е добра компания за вашия любимец. Според кучешките психолози, всички домашни любимци изпадат в отчаяние, когато стопаните им отидат на работа. Това е проблем, който много хора не осъзнават. След като останат сами, четириногите започват да създават проблеми - вдигат шум, чупят мебелите и се опитват да се забавляват, често под формата на пакости. Кучетата не са машини и не могат да се изключват, когато стопанитe ги няма, твърдят ветеринари.

Продуцентите на новата телевизия смятат, че са намерили удачно решение на проблема. Първият канал, предназначен за животни, вече направи своята премиера по-рано тази година в няколко кабелни мрежи в Южна Калифорния. Съдържанието на телевизията е пригодено специално за кучета, дори със звук, цветове и ъгли на камерата, близки до възприятията на животните. За малкото седмици ефир, медията вече има своите популярни звезди, всички до един - кучета, разбира се.

След успешния дебют създателите на телевизията планират разширяване на ефира. Компанията смята да разшири мрежата си на излъчване не само на територията на САЩ. Плановете включват ефир в Япония, Великобритания и континентална Европа.

Последвайте канала на

632 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини