Ева Лонгория: Не се самосъжалявах след развода

  • 13 май 2012 16:40

  • 1917
  • 1
Ева Лонгория: Не се самосъжалявах след развода
©

В шоуто на Дейвид Летерман, Ева Лонгория каза, че след изневярата на екссъпруга си Тони Паркър не си е губила времето в самосъжаление.

„Отчаяната съпруга" призна, че не таи лоши чувства към бившия си и че се е опитала да излезе от брака им със стил и с високо вдигната глава:

"Знам си цената и не съм се съмнявала в себе си. Просто си помислих, че щом той иска такъв живот – нека си го живее. Вярно, в първия момент ми мина през главата, че може би не съм достатъчно секси, но веднага спрях тези мисли, защото си дадох сметка, че е безсмислено да прехвърлям вината за неговата грешка върху себе си."

Лонгория призна в шоуто, че наистина се е чудила, защо баскетболистът е решил да ѝ изневери с жена на съотборник и му е задала ребром въпроса. В крайна сметка е разбрала, че 3-годишният им брак е бил грешка и че причината за това изобщо не е била в нея, пишат от bsport.bg, цитирани от хотнюз.

Преди няколко седмици тя отново се събра с новата си любов, Едуардо Круз, въпреки че за кратко двамата бяха разделени. Сега Ева е отново щастлива и не се притеснява отново да се бракува, ако намери правилния човек.

Последвайте канала на

1917 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
znam

2012.05.14 | 10:05

1
тя е невероятна жена

Добави коментар

Водещи новини