Мадона е обвинена в плагиатство

  • 11 май 2012 17:50

  • 942
  • 0
Мадона е обвинена в плагиатство
©

Всяко събитие около МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо предизвиква нееднозначни реакции, но сега причината за тях не е новия й албум, а парфюмът й Truth or Dare. Австралийският художник Ар Джей Уилямс твърди, че логото на парфюма е всъщност негова творба и е откраднато от изпълнителката, пише сп. "Ролинг стоун".

Стилизираното "М" на опаковката е идентично с логото, което художникът създава за модна линия преди осем години. "Приятели от цял свят ми се обаждат, за да изкажат разочарованието си от случилото се и да ме подкрепят", казва Уилямс, пише dnevnik.bg.

"Искам защитя работата си – не смятам, че това лого трябва да представлява гигантска козметична компания." Художникът подготвя завеждането на дело, на което ще поиска всички приходи от парфюма, носещ името на документален филм за МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо от 1991 г.

Пред MTV поп звездата казва, че е работила по идеята в продължение на 16 години.

Междувременно новото световно турне на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо се очертава като поредния й голям успех. Въпреки че през последните години някои музикални медии коментираха, че славата й в САЩ запада, сега се оказва, че вече 653 хиляди билета са продадени за 43-те й концерта в Северна Америка. Според компанията Live Nation, организираща турнетата й, предстоящата обиколк може да се окаже една от най-успешните в музиката. Гастролът е в подкрепа на новия й албум MDNA, който обаче беше посрещнат сравнително хладно от критиката и вече е извън чартовете, въпреки силната първа седмица.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
942 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини