Ексвоенен от Израел разкри извънземна тайна

09 декември 2020 16:48

Ексвоенен от Израел разкри извънземна тайна
© Getty (архив)
9906 0

"Ние сме в контакт с извънземни", това е заявил пенсионираният генерал от въоръжените сили на Израел и в момента преподавател в местен университет Хаим Ешед, написа в. Джерусалем пост.

По думите на човека, ръководел над 30 години програмата за космическа сигурност на еврейската държава, страната му и САЩ в продължение на дълго време са контактували с представители на Галактическа федерация.

Според Ешед извънземните не са искали да се обявяват пред други държави, защото човечеството не е било готово да се срещне с разумни същества от други планети. Той също е посочил, че от Галактическата федерация са помогнали на американците в изучаването на Марс. "Под повърхността на Червената планета има научна база. Там работят и хора, и извънземни", е казал още ексвоенният.

Мъжът на въпрос на журналист защо е разкрил за контактите и сътрудничеството чак сега е отговорил: Има неща, което не трябва да се разгласяват веднага. Ако бях съобщил тази новина преди пет години, сигурно щяха да ме приберат в специализирана болница. Сега хората станаха по-отворени към новото и това е за добро.

Учени: Много малко планети са способни да поддържат извънземен живот

Преподавателят обаче не е казал защо е обявил за контактите между извънземните и хората.

Валери Зайцев
9906 0

Свързани новини

Водещи новини